Στιγμές τρόμου έζησε ο 42χρονος Αιγύπτιος εργάτης στα χέρια δύο Λιβανέζων οι οποίοι χθες τον ξυλοκόπησαν άγρια για λόγους τιμής όπως ισχυρίστηκαν.
Στο βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει ο taxidromos24.com κατέγραψε την επίθεση που δέχτηκε ο 42χρονος από τους Λιβανέζους και τις ελληνοκύπριες γυναίκες τους, μπροστά στα μάτια παιδιών και κατοίκων της περιοχής που προσέτρεξαν να βοηθήσουν.
Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου Πάφου με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Σύμφωνα με τους ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
Οι δύο Λιβανέζοι και οι δύο Ελληνοκύπριες που συνελήφθησαν για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης τελούν υπό κράτηση για 3 ημέρες.