Σε 23 καταγγελίες πολιτών παγκύπρια και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού στη Λευκωσία προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των προστατευτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το Σάββατο διενεργήθηκαν συνολικά 4.757 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση.
Στη Λευκωσία έγιναν 6 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού έπειτα από 1.700 ελέγχους, στη Λεμεσό σημειώθηκαν 5 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 503 ελέγχους, Λάρνακα καταγγέλθηκαν 4 άτομα έπειτα από 617 ελέγχους και στην Πάφο διενεργήθηκαν 398 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 562 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 άτομα, στην περιοχή Μόρφου δεν υπήρξαν καταγγελίες έπειτα από 561 ελέγχους, ενώ το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 384 και 32 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.