Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 04.28 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βεράντα δύο διαμερισμάτων στον δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αγίου Αντωνίου στην Πάφο.
Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.10.
Από την πυρκαγιά έπαθαν ζημιές η επίπλωση και η ξύλινη πέργολα της βεράντας ενώ επηρεάστηκαν από τον καπνό το εσωτερικό των διαμερισμάτων. Στα διαμερίσματα διέμεναν αλλοδαποί . Δεν κινδύνεψε κανένας.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε μαγειρική συσκευή στην βεράντα.