Ετοιμαστείτε για μια ακόμα ξεχωριστή μουσική εμπειρία στο 10ο Ετήσιο Φεστιβάλ Ψαριού, στο γραφικό μας λιμανάκι στο Λατσί, με αγαπημένα τραγούδια και μουσική συντροφιά για μικρούς και μεγάλους δίπλα στη θάλασσα.
Φέτος, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τη γνωστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια Κέλλυ Κελεκίδου, που θα μας ταξιδέψει μουσικά με τη ζεστασιά της φωνής της και την αμεσότητα που τη διακρίνει. Μαζί της, στη σκηνή θα βρίσκεται ο Γιώργος Βανής, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, μελωδίες και ανεβασμένη διάθεση.
Απολαύστε το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από τις 2:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. και γίνετε και εσείς μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας!
📅 Σάββατο 26 Απριλίου 2025
📍 Λιμανάκι στο Λατσί
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θάλασσας, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ» μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάφου.