O Kλάδος Πάφου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιήσει την Γενική του Συνέλευση στις 5 Νοεμβρίου του 2021 στις 17:00 το απόγευμα στο Οίκημα του Κλάδου με κύριο θέμα τις εκλογές.
Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός είναι η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση της Κύπρου και μεταξύ άλλων βοηθά στην πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, σε καιρό ειρήνης ή πολέμου, χωρίς διάκριση γένους, φύλου, ηλικίας, κοινωνικής θέσης, θρησκείας ή πολιτικής τοποθέτησης.
Όπως κάθε Εθνική Οργάνωση έτσι και ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός υιοθέτησε αμέσως τις 7 Θεμελιώδεις Αρχές που διέπουν την ύπαρξη και καθορίζουν το χαρακτήρα της λειτουργίας του οργανισμού, και που είναι ο Ανθρωπισμός, η Αμεροληψία, η Ουδετερότητα, η Ανεξαρτησία, η Εθελοντική Υπηρεσία, η Ενότητα και ο Διεθνής Χαρακτήρας.