Απεβίωσε χθές ο Λούης Ηγουμενίδης. Ο Λούης Ηγουμενίδης νοσηλευόταν για 7 μήνες, μετά από σοβαρό τραυματισμό του, εξαιτίας πτώσης μετά από καρδιακό επεισόδιο.
Η Πάφος απευθύνει σήμερα τον ύστατο αποχαιρετισμό στον Λούη Ηγουμενίδη, τον συμπολίτη μας εκπαιδευτικό, αρθρογράφο και διανοούμενο της Αριστεράς, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή στη Λευκωσία.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πάφου αναφέρει πως μέσα από τη μακρά του δράση στον χώρο της διανόησης και της πολιτικής, ο Λούης Ηγουμενίδης υπήρξε ένας μαχητής του πνεύματος, ένας ανιδιοτελής ιδεολόγος, που διακρινόταν για τη σοβαρή του άποψη και την ευρύτητα της σκέψης του.
Αναμφίβολα σημειώνει, άφησε στην πολιτική και πνευματική ζωή του τόπου το δικό του θετικό πρόσημο για αυτά που πίστευε και εκπροσωπούσε.
Ο Δήμος Πάφου εκφράζει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, καταλήγει η ανακοίνωση..