Δύο παφίτες ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν εκτός Πάφου κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων από τον Κύριο Σάββα Δαμιανού. Ο λόγος για τον νεαρό άσο της Ανόρθωσης Κώστα Πηλέα αλλά και τον κεντρικό αμυντικό του Εθνικού Άχνας Παύλο Κορρέα που κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα του Εθνικού Άχνας το τελευταίο δίμηνο. Στην Εθνική κλήθηκε και ο άσος του Ακρίτα Χλώρακας Μιχάλης Χριστοδούλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:
Δύο προπονήσεις θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων υπό την καθοδήγηση του νέου Ομοσπονδιακού μας προπονητή Σάββα Δαμιανού.
Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών την Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 16:00 (συγκέντρωση στις 15:00) και Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 11:00πμ. (συγκέντρωση στις 10:00πμ).
Η Εθνική μας εντός Μαρτίου θα δώσει δύο εκτός έδρας αγώνες με Πορτογαλία (26/3) και Γιβραλτάρ (31/3) αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.