Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχαλάκης Ιωάννου έδωσε οδηγίες για εντατικοποίηση των ερευνών και σε συνεννόηση με το Αρχηγείο Αστυνομίας θα ελέγχονται προς όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου με στόχο τον εντοπισμό του δράστη.
Σύμφωνα με Πληροφορίες ο δράστης να διέφυγε στα κατεχόμενα και λόγο της καταγωγής του δεν αποκλείετε από τις Αστυνομικές Αρχές
Ψάχνουν για το φονικό μαχαίρι
Παρά τις εντατικές έρευνες το φονικό μαχαίρι δεν έχει εντοπιστεί. Στη σκηνή βρέθηκε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα η οποία έκανε αυτοψία. Αστυνομική πηγή δήλωσε στον taxidromos24.com ότι ο θάνατος της 31χρονής ήταν ακαριαίος από την πρώτη μαχαιριά που δέχτηκε στην θωρακική χώρα.
Εκ προ μελέτης φόνος;
Η ‘ίδια πηγή τόνισε στον taxidromos24.com ότι διερευνάται ακόμη και το ενδεχόμενο εκ προ μελέτης φόνου, κάτι για το οποίο όπως μας τονίστηκε θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες με βάση τα στοιχεία που θα έχουν ενοποιών τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου.