Την ΑΕΚ αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο η Πάφος FC, όπου έχασε με 0-1.
Παρόλα αυτά, το παιχνίδι του Σαββάτου ανήκει στο παρελθόν, με την παφιακή ομάδα να στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις 21 Δεκεμβρίου.
Ο νέος προπονητής των «γαλάζιων», Κάμερον Τόσακ, βρέθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, βλέποντας τις δυνατότητες των παικτών, αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν για ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμη και όταν είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο.
Από σήμερα, ωστόσο πιάνει δουλειά με εντατικές προπονήσεις, έτσι ώστε η παφιακή ομάδα να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με τον Απόλλωνα, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.
Όπως ανέφερε ο Τόσακ, και στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θέλει πιο επιθετική την ομάδα του, σημειώνοντας, πως οι «γαλάζιοι» έχουν μπροστά τους εννέα αγώνες για να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
Ο Τόσακ στο ματς του Σαββάτου δεν υπολογίζει στην αποστολή Ρούντκο και Βαλεριάνο.
Ο Ουκρανός τερματοφύλακας χάνει το ματς με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, αφού ελάβε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Ευγένιο Πέτρου να τον αντικαθιστά. Όσον αφορά τον Βαλεριάνο, χάνει το ματς με Απόλλωνα λόγω κίτρινων καρτών.